ronaréd

 

Tanácsadás

Gyógyszerek, táplálék kiegészítők, orvostechnikai eszközök, kozmetikumok

és egyéb,  

törzskönyvezéshez, illetve engedélyhez kötött készítmények forgalomba hozatalához.

Információ- és segítségnyújtás a hatósági engedélyhez szükséges dokumentáció elkészítéséhez.

A konkrét törzskönyvezési munkák rendelésre történő elvégzése, akár Magyarországon, az EU-ban, vagy más országokban, de elsősorban a volt szovjet államokban.

 

 

Ügyvezetőnk, Vrona Mihail okl. vegyészmérnök, több mint 30 éve gyógyszertörzskönyvezéssel foglalkozik, különböző gyógyszergyárakban illetve több gyógyszer külkereskedelmi vállalatnál is végezte e tevékenységét.

Rendkívüli szakmai tapasztalata lehetővé teszi, hogy szakmai tájékoztatást adjon a forgalomba hozatal módjáról (engedélyeztetési eljárásról) bármilyen gyógyszer, táplálék kiegészítő, kozmetikum, orvostechnikai eszköz, illetve forgalmazási engedélyhez kötött készítmény esetében. Részletes tájékoztatást tud nyújtani arról, hogy az engedélyeztetési folyamat  mi módon végezhető el, milyen dokumentáció szükséges hozzá és ennek milyen anyagi vonzata van a különböző országok hatóságainál, rendkívül széles kapcsolat rendszere segítségével pedig  bármelyik volt Szovjet köztársaságban ezt el is tudja végezni cégünkön keresztül.

 

Szükség szerint segítséget tudunk nyújtani bármilyen fent felsorolt termék Magyarországon vagy más országban történő regisztrálásához is.

   

Referenciák:

 

Gyógyszergyárak, ahol dolgozott:

Chinoin Zrt

Sanofi

Richter Gedeon

Béres ZRT

EGIS ZRT


Gyógyszer külkereskedelmi cégek:

Medexport

TESCO-Graphicomp

 

Együttműködési szerződésünk volt a CUSI SA spanyol gyógyszergyárral, termékeik oroszországi és üzbegisztáni regisztrálására és későbbi forgalmazására.